Företaget Våra tjänster Info Studier & Föräldrar Stipendier & Skolkostnader Sporter Info Idrott Seminarier & Mässor Kontakta oss
 

Föräldrainformation

Vi på Scandinavian Sports Services vet att möjligheten att kombinera studier med idrott i USA är ett stort äventyr. För att förbereda och skapa de bästa förutsättningarna erbjuder Scandinavian Sports en service till ditt barn som vill förverkliga drömmen om utlandsstudier. Vårat koncept om att skräddarsy en lösning baserat på individens idrottsliga och akademiska förutsättningar kombinerat med storslagna upplevelser i de bästa miljöerna är vad som skiljer Scandinavian Sports Services från mängden. Ditt barns behov och önskemål står i centrum.

Vi finns där under hela processen; före, under och efter deras äventyr i USA. Vår erfarenhet ger er en trygghet i den service och kunskap vi erbjuder. Med vårat nätverk av universitet, tidigare erfarenhet av studier i kombination med idrott i USA samt en bakgrund i tränaryrket på universitetsnivå i USA kan vi erbjuda en service som tidigare inte erbjudits i Skandinavien. Kunskap och erfarenhet för dig och ditt barn att dra nytta av!

Scandinavian Sports Services kan erbjuda de största chanserna till stipendier för dig som idrottare. Vidare hjälper vi dig att söka både akademiska och internationella stipendier. Detta på ackrediterade universitet lokaliserade i de mest attraktiva regionerna i USA. Genom att vara licensierade College Coacher i USA är vi specialister på det komplicerade regelverk som reglerar alla sporter på universitetsnivå. Dessutom har vi en relation till tränarkåren i USA som ingen annan organisation förfogar över.

Vi hjälper er att hitta rätt i djungeln av skolor och utbildningar, regler och stipendium.

Vi vet även vikten av att erbjuda en konkurrenskraftig utbildning att stå på efter det att den idrottsliga karriären är över. Därför erbjuder endast skolor som vi själva skulle vilja studera på. Skolor där ditt barn trivs, utvecklas personligen, lär sig en ny kultur, förbättrar sina språkkunskaper och får vänner för livet. Allt detta i ett paket som även innebär en ovärderlig grund att stå på i det stundande arbetslivet.

Vi på Scandinavian Sports har själva studerat, idrottat, coachat samt tagit MBA-studier på amerikanska universitet och college. Vi erbjuder därför en service fylld med personliga erfarenheter och en mängd ovärderliga tips och råd inför ett stundande äventyr.

Kontakta oss gärna för mer information och vi hjälper er gärna att komma i kontakt med andra föräldrar vars barn vi har hjälpt till utlandsstudier i USA.

 
Föräldrarinformation
 

 

 

 

Om oss Historia Personal Partners Karriär Kontor Varför välja oss? Varför studera utomlands? Våra samarbetsskolor Ansökan Vem kan söka? Vad kan jag studera? Studielängd Amerikanska skolsystemet Föräldrainformation Idrottsupplevelsen Amerikanska sportsystemet NCAA & NAIA Lista över sporter Skolkostnader Finansiering Idrottsstipendier Akademiska & Internationella stipendier Stipendiestiftelser Spelarutveckling Showcase Idrottsresor Camps & Clinics Seminarier Mässor Syokonsulet info Food tips Coach info SYO info Frågor & Svar Kontaktinformation Startsida