Företaget Våra tjänster Info Studier & Föräldrar Stipendier & Skolkostnader Sporter Info Idrott Seminarier & Mässor Kontakta oss
 

Varför välja oss?

För dig som funderar på att åka utomlands för att kombinera studier och idrott på universitetsnivå är Scandinavian Sports Services experter på att kunna hjälpa just dig!

Vi är som enda förmedlingsföretag i Skandinavien licensierade collegecoacher och har en relation till tränarkåren i USA som ingen annan organisation förfogar över. Vår ambition är att ge både tränarkåren i USA och studenten den bästa service som finns på marknaden.

Våra ledord för service ser du nedan!

  • Kunskap
  • Erfarenhet
  • Personligt bemötande
  • Kontakter
  • Prisvärd

Du är alltid välkommen till att kontakta oss för en gratis rådgivning om dina förutsättningar för utlandsstudier!

Vi på Scandinavian Sports Services arbetar utifrån individens förutsättningar och önskemål när vi kontaktar College och Universitet för din räkning. Vi samarbetar med skolor över hela USA samt ett fåtal skolor i Australien.

Scandinavian Sports arbetar oberoende och har ett kontaktnät på över 300 olika College och Universitet runt om i världen för att just du ska kunna hitta en studieplats som är perfekt för dina förutsättningar!

Med vårt nätverk av universitet, tidigare erfarenhet av studier i kombination med idrott i USA samt en bakgrund i tränaryrket på universitetsnivå i USA kan vi erbjuda en service som tidigare inte erbjudits i Skandinavien. Genom att vara licensierade College coacher i USA är vi specialister på det komplicerade regelverk som reglerar alla sporter på universitetsnivå. Kunskap och erfarenhet för dig att dra nytta av!

Vår service till dig som intresserad innehåller bla studierådgivning, hjälp vid ansökningsprocessen, visum, CSN, utvärdering av dina idrottsliga förutsättningar samt hjälp med sökandet av stipendier för ditt idrottsutövande.

Vi är dessutom ett prisvärt alternativ som ger dig ”value for money”! Varför betala mer för en tjänst som nu kan utföras bättre och till lägre pris!

Varmt välkomna till oss på Scandinavian Sports Services!

 

 
Varför välja oss?
 

 

 

 

Om oss Historia Personal Partners Karriär Kontor Varför välja oss? Varför studera utomlands? Våra samarbetsskolor Ansökan Vem kan söka? Vad kan jag studera? Studielängd Amerikanska skolsystemet Föräldrainformation Idrottsupplevelsen Amerikanska sportsystemet NCAA & NAIA Lista över sporter Skolkostnader Finansiering Idrottsstipendier Akademiska & Internationella stipendier Stipendiestiftelser Spelarutveckling Showcase Idrottsresor Camps & Clinics Seminarier Mässor Syokonsulet info Food tips Coach info SYO info Frågor & Svar Kontaktinformation Startsida