Företaget Våra tjänster Info Studier & Föräldrar Stipendier & Skolkostnader Sporter Info Idrott Seminarier & Mässor Kontakta oss
 

Karriär

Vi är ett dynamiskt företag som kontinuerligt utvecklar vår verksamhet. Därför letar vi aktivt efter människor som är intresserade av att bli en del av vårt team. Vi ser dig som har ett brinnande idrottsintresse som perfekt för våran organisation. Du ska ha en erfarenhet av idrott och studier utomlands samt vara en kompetent och utåtriktat person som har lätt för att ta kontakt med människor. Fullgoda kunskaper i Engelska i både tal och skrift krävs. Har du kunskaper i tal och skrift i fler av de nordiska språken är det ett plus. Datoranvändning, kontakt med universitet i USA och pm-skrivning är dagligt förekommande arbetsområden.

Som en medlem av vårt team förväntas du leverera och hantera information av hög kvalitet på utsatt tid. Arbetet erbjuder stor frihet men kräver arbete på obekväm arbetstid. Att arbeta självständigt med ett team som backar upp dig ger ett stort ansvarsområde men en frihet att skapa ditt eget arbetsschema. Hos oss arbetar du i en dynamisk miljö med utveckling av företaget som fokus. Vi ser dig som är initiativrik med mål att konstant utveckla dig som en god kandidat.

Om du tycker att vår verksamhet verkar intressant och skulle vilja bli en del av vårt team, var vänlig kontakta Niclas Ljung.

 

 
Karriär
 

 

 

 

Om oss Historia Personal Partners Karriär Kontor Varför välja oss? Varför studera utomlands? Våra samarbetsskolor Ansökan Vem kan söka? Vad kan jag studera? Studielängd Amerikanska skolsystemet Föräldrainformation Idrottsupplevelsen Amerikanska sportsystemet NCAA & NAIA Lista över sporter Skolkostnader Finansiering Idrottsstipendier Akademiska & Internationella stipendier Stipendiestiftelser Spelarutveckling Showcase Idrottsresor Camps & Clinics Seminarier Mässor Syokonsulet info Food tips Coach info SYO info Frågor & Svar Kontaktinformation Startsida