Företaget Våra tjänster Info Studier & Föräldrar Stipendier & Skolkostnader Sporter Info Idrott Seminarier & Mässor Kontakta oss
 

Om oss

Scandinavian Sports Services är del av Scandinavian Student Services AB, ett företag som hjälper studenter och idrottare med studierådgivning för utlandsstudier. Scandinavian Sports Services är specialinriktad till dig som avser att kombinera studier och idrott på ett universitet i USA.

Våran service till dig som intresserad innehåller bla studierådgivning, hjälp vid ansökningsprocessen, utvärdering av dina idrottsliga förutsättningar samt hjälp till att söka stipendier för ditt idrottsutövande.

Med vårat nätverk av universitet, tidigare erfarenhet av studier i kombination med idrott i USA samt en bakgrund i tränaryrket på universitetsnivå i USA kan vi erbjuda en service som tidigare inte funnits i Skandinavien. Genom att vara licensierade College coacher i USA är vi specialister på det komplicerade regelverk som reglerar alla sporter på universitetsnivå samt en relation till tränarkåren i USA som ingen annan organisation har. Kunskap och erfarenhet för dig att dra nytta av!

Scandinavian Sports Services erbjuder de största chanserna till stipendier för dig som idrottare. Detta på ackrediterade universitet i de mest attraktiva regionerna i USA. Vårat koncept om att skräddarsy en lösning med storslagna upplevelser i de bästa miljöerna är unikt. Detta med dina idrottsliga och akademiska förutsättningar som utgångspunkt för att hitta den bästa lösningen för just dig - är vad som skiljer Scandinavian Sports Services från mängden.

Varmt välkomna till oss för gratis rådgivning!  

 

 
Om oss
 

 

 

 

Om oss Historia Personal Partners Karriär Kontor Varför välja oss? Varför studera utomlands? Våra samarbetsskolor Ansökan Vem kan söka? Vad kan jag studera? Studielängd Amerikanska skolsystemet Föräldrainformation Idrottsupplevelsen Amerikanska sportsystemet NCAA & NAIA Lista över sporter Skolkostnader Finansiering Idrottsstipendier Akademiska & Internationella stipendier Stipendiestiftelser Spelarutveckling Showcase Idrottsresor Camps & Clinics Seminarier Mässor Syokonsulet info Food tips Coach info SYO info Frågor & Svar Kontaktinformation Startsida