Företaget Våra tjänster Info Studier & Föräldrar Stipendier & Skolkostnader Sporter Info Idrott Seminarier & Mässor Kontakta oss
 

Varför studera utomlands?

Att studera och idrotta i USA är ett äventyr som ger dig erfarenheter som du kommer att bära med dig framåt. Personlig utveckling, mognad tillsammans en idrottslig utveckling är de att egenskaper som man tar med sig efter sitt utlandsstudieäventyr. Många collegelag har spelare från flera olika länder och fritiden och samvaron på ett college skapar vänner för resten av livet. Språkkunskaperna förbättras och den kulturella erfarenheten att träna och tävla i en internationell miljö ger dig livserfarenhet. 

Att ta ett steg och åka till USA när man är 18-19 och komma hem när man är 22-23 är inget dåligt alternativ. Att kombinera sitt idrottande med studier vid ett college i USA, ger en möjlighet att fortsätta att satsa och utvecklas sportsligt och samtidigt skaffa sig en ordentlig utbildning. Du ger dig själv en chans att lyckas inom din idrott samtidigt som du får en utbildning som du har användning för efter det att idrottskarriären är över. De flesta idrottare är dessutom bäst i 23-28 års ålder då du är klar med dina studier och redo för proffs- eller arbetslivet.

Ge dig själv möjligheten att uppfylla proffsdrömmen samtidigt som du förbereder dig på livet efter idrotten med en förstklassig utbildning i bagaget.
Vi på Scandinavian Sports delar gärna med oss av de erfarenheter som vi har från våra egna utlandsstudier i USA för att göra din resa till det häftigaste du upplevt!

 

 
Varför studera utomlands?
 

 

 

 

Om oss Historia Personal Partners Karriär Kontor Varför välja oss? Varför studera utomlands? Våra samarbetsskolor Ansökan Vem kan söka? Vad kan jag studera? Studielängd Amerikanska skolsystemet Föräldrainformation Idrottsupplevelsen Amerikanska sportsystemet NCAA & NAIA Lista över sporter Skolkostnader Finansiering Idrottsstipendier Akademiska & Internationella stipendier Stipendiestiftelser Spelarutveckling Showcase Idrottsresor Camps & Clinics Seminarier Mässor Syokonsulet info Food tips Coach info SYO info Frågor & Svar Kontaktinformation Startsida