Företaget Våra tjänster Info Studier & Föräldrar Stipendier & Skolkostnader Sporter Info Idrott Seminarier & Mässor Kontakta oss
 

Spelarutveckling

Vi får ofta frågan om kvalitén på idrotten och möjligheterna till att vidareutvecklas inom sin idrott i USA. Svaret på denna fråga är för oss väldigt enkel!

I vårat tycke så finns det enbart bättre möjligheter till individuell utveckling inom just din idrott i USA oavsett vilken nivå du befinner dig på!

Detta grundar vi på att förutsättningarna för träning och tävling är utmärkta i USA. Resurserna som avsätts både för att utveckla laget och för individen är större. Universitetsidrotten samlar de bästa inhemska samt internationella idrottarna för att representera skolorna. Fokus på både fysiskt och psykisk styrka är något som är synonymt med amerikansk idrott. Större hjälp och medel till rehabilitering för skador. Samt avslutningsvis möjlighet till fler träningstillfällen och tillgång till träningsfaciliteter som är av yppersta klass.

Idrottare som representerar sitt landslag till idrottare på lägre nivå har denna möjlighet till att vidareutvecklas då universitetsidrotten i USA finns att tillgå på alla nivåer.

Vårat jobb är att hjälpa en intresserad idrottsstudent till hans eller hennes rätta nivå för idrottandet samt individens studieförutsättningar. Det är med individen som utgångspunkt och dess mål vi skräddarsyr en lösning. Det är denna process som skiljer Scandinavian Sports Services från andra förmedlingsföretag!

 

 
Spelarutveckling
 

 

 

 

Om oss Historia Personal Partners Karriär Kontor Varför välja oss? Varför studera utomlands? Våra samarbetsskolor Ansökan Vem kan söka? Vad kan jag studera? Studielängd Amerikanska skolsystemet Föräldrainformation Idrottsupplevelsen Amerikanska sportsystemet NCAA & NAIA Lista över sporter Skolkostnader Finansiering Idrottsstipendier Akademiska & Internationella stipendier Stipendiestiftelser Spelarutveckling Showcase Idrottsresor Camps & Clinics Seminarier Mässor Syokonsulet info Food tips Coach info SYO info Frågor & Svar Kontaktinformation Startsida